2022-09-07

«Startup Campus»: триває реєстрація на найбільшу конференцію студентських стартапів

Відкрита реєстрація на найбільшу конференцію про молодіжне підприємництво та студентські стартапи для університетської спільноти «Startup Campus» від стартап-інкубатора YEP, яка відбудеться 21 вересня 2022 року.

«Startup Campus»: триває реєстрація на найбільшу конференцію студентських стартапів

Конференція, що запустить новий навчальний рік підприємництва для 90+ університетів України. У програмі заходу:

– самопрезентація найкращих студентських стартапів, яку модеруватиме співак і телеведучий Володимир Дантес;

–  мотиваційні промови учасників, які змінюють Україну вже сьогодні;

– виступи підприємців із Кремнієвої Долини, які поділяться своїм досвідом.

Виступи підприємців, стартаперів, інноваторів, інфлюєнсерів надихнуть тебе створювати кращу версію себе та країни. Серед спікерів – Михайло Федоров, віцепрем'єр-міністр, Міністр цифрової трансформації України, Павло Карташов, директор Українського фонду стартапів, Томі Ерхо, Head of Innovation Ecosystem Services в Університеті Аалто (Фінляндія) та багато інших.

Дізнатися більше та зареєструватися можна на сайті:

www.startupcampus.space

Якщо ти студент і маєш власний стартап — реєструйся також на Student Startup Battle. Разом з Українським фондом стартапів ми оберемо фіналістів, що боротимуться за 100 000 гривень та менторський пакет від Genesis. 20 вересня для відібраних команд буде організовано додатковий Growth Camp у Львові — аби зустрітися з інвесторами, підприємцями, засновниками успішних продуктів, та підготувати свій пітч до батлу.

Startup Campus проходить в межах ініціативи YEP «Підприємницький університет», що реалізується спільно з Міністерством цифрової трансформації України, Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія. Бізнес, Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Українським фондом стартапів, Genesis за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Нагадаємо, студентів запрошують на стажування в канадських університетах за програмою Mitacs Globalink Research Internship.

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»