2022-12-14

«Відновлення та модернізація України у повоєнний та післявоєнний час»: науковців запрошують на цикл круглих столів

Офіс підтримки вченого спільно з Українським інститутом науково-технічної експертизи та інформації запрошує науковців провідних українських університетів взяти участь у циклі круглих столів «Відновлення та модернізація України у повоєнний та післявоєнний час». Для бажаючих поділитися власними напрацюваннями та представити стендову доповідь наявна електронна реєстрація.

«Відновлення та модернізація України у повоєнний та післявоєнний час»: науковців запрошують на цикл круглих столів

Офіс підтримки вченого та Український інститут науково-технічної експертизи та інформації (УкрІНТЕІ) ініціює проведення циклу круглих столів «Відновлення та модернізація України у повоєнний та післявоєнний час». У рамках цих заходів науковці провідних закладів вищої освіти матимуть змогу долучитися до дискусії та представити власне бачення вирішення проблем за напрямками відновлення України повоєнного та післявоєнного періоду.

Графік проведення круглих столів за сферами дослідження

За результатами роботи всі пропозиції вчених буде сформовано та передано до відповідних органів та інституцій з подальшим ініціюванням, підготовкою, супроводженням та реалізацію; стендові доповіді вчених будуть викладені на сайті Офісу підтримки вченого в окремій вкладці «Відновлення України»; пропозиції вчених буде популяризовано на інформаційних каналах Офісу підтримки вченого.

Бажаючі долучитися до роботи круглого столу та презентувати стендову доповідь повинні заповнити онлайн-форму.

Раніше оголошено конкурси програми Erasmus+ на 2023 рік.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»