2024-04-21

Студентів ЗВО Полтавської області запрошують до участі в конкурсі «START-UP»

Якщо ти студент чи студентка бакалаврату, який/яка навчається на Полтавщині, та бажаєш спробувати пліч-о-пліч з однодумцями створити щось нове – тоді тобі до нас! Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» оголошує конкурс стартапів, де студенти зможуть відчути себе у ролі засновника компанії та почати свою справу. Відкрита реєстрація і запрошуємо на настановчі майстер-класи 29 і 30 квітня.

Студентів ЗВО Полтавської області запрошують до участі в конкурсі «START-UP»

Студентство Полтавщини (бакалаврат, 1-4 курси) має можливість взяти участь у конкурсі «START-UP» і проявити свої лідерські, творчі та менеджерські якості!

Для участі в конкурсі необхідно зібрати команду з 4-6 учасників та ОБОВʼЯЗКОВО заповни Google-форму.

29 та 30 квітня о 15:00 у СтудХабі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» для всіх учасників буде проведено майстер-клас зі створення стартапів.

 «START-UP» — твоя унікальна можливість відчути себе частиною креативної команди успішної бізнес-компанії майбутнього!

Команди, які представлять найкращий стартап, матимуть можливість втілити його в життя і отримати грошовий приз. Призовий фонд становить:

  • І місце – 20 000 грн;
  • ІІ місце – 15 000 грн;
  • ІІІ місце – 10 000 грн.

Бажаємо успіхів учасникам! Реєструйся, змагайся та прояви себе на всі 100% !

Нагадаємо, студентів політехніки запрошують до участі в конкурсі від Hotline.finance, на конкурсі стартапів серед першокурсників політехніки визначили переможців – ними стала команда «Індустріальні інтелектуали» ННІ ІТ та робототехніки, яка презентувала інноваційну розробку наземного дрону, а призерами стали команди ННІ фінансів, економіки, управління та права та ННІ архітектури, будівництва та землеустрою.

Раніше керівниця стартап-школи SIKORSKY CHALLENGE розповіла молоді з чого починати власну справу, студент Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права переміг на Конкурсі інвестиційних проектів «Горизонти Полтавщини» зі стартапом аналітичної діджитал платформи.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»