2023-10-25

П’ятьох співробітників політехніки нагородили Почесними грамотами університету

Під час засідання ректорату Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» ректор, професор Володимир Онищенко нагородив Почесними грамотами університету п’ятьох співробітників за активну участь у проведенні науково-практичного семінару директорів закладів загальної середньої освіти.

 П’ятьох співробітників політехніки нагородили Почесними грамотами університету

Команда багатопрофільного класичного університету презентувала очільникам закладів загальної середньої освіти досягнення та можливості Національного університету імені Юрія Кондратюка.

Директор Центру по роботі зі студентами та обдарованою молоддю Ольга Сень нагороджена Почесною грамотою університету та фінансовим заохоченням за розвиток співробітництва Полтавської політехніки із закладами загальної середньої освіти, результативну роботу з молоддю та активну участь у підготовці та проведенні науково-практичного семінару директорів закладів загальної середньої освіти у Полтавській політехніці.

За ініціативність та активну участь у підготовці та проведенні науково-практичного семінару директорів закладів загальної середньої освіти у Полтавській політехніці заступник декана факультету філології, психології та педагогіки, кандидат філологічних наук, доцент Ірина Денисовець, керівник Центру культури і студентської творчості, заступник декана факультету філології, психології та педагогіки, кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент Гліб Кудряшов, провідний юрисконсульт Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», керівник Ґендерного центру Полтавської політехніки Олена Дубинка нагороджені Почесними грамотами університету та фінансовим заохоченням.

Найщиріші слова подяки разом з Почесною грамотою університету та фінансовим заохоченням за ініціативність, активну та результативну роботу з молоддю, вагомий особистий внесок у формування контингенту студентів та активну участь у проведенні науково-практичного семінару директорів закладів загальної середньої освіти у Полтавській політехніці отримала завідувачка підготовчого відділення Центру по роботі зі студентами та обдарованою молоддю Світлана Ревенко.

«На ректораті, з якого почався новий робочий тиждень, ми підвели підсумки, насиченого на потужні заходи, минулого тижня і відзначили колег. Щиро дякую, шановні колеги, за сумлінну працю на результат! Ви формуєте імідж провідного класичного університету України!» – привітав ректор Володимир Онищенко.

Нагадаємо, Полтавська політехніка стала лідером у реалізації європейського проєкту комплексного енергоефективного оновлення кампусів – на засіданні ректорату розглянули надзвичайно важливе питання і досягнення університету: реалізацію проєкту «Вища освіта України» щодо комплексного енергоефективного оновлення будівель українських університетів за підтримки Європейського інвестиційного банку.

Раніше Вчена рада університету підтримала присвоєння вчених звань п’ятьом науковцям.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»