2024-04-04

Науковиця політехніки успішно пройшла міжнародне стажування на базі провідних американських освітніх закладів

Кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри загального мовознавства та іноземних мов Полтавської політехніки Тетяна Король успішно вдосконалила фахові компетенції у рамках міжнародного стажування «Ukraine Teacher Exchange Program for EFL Faculty members of Pedagogical Universities in Ukraine», організованого Regional English Language Office U.S. Embassy Ukraine та громадською організацією FHI360 для 20 викладачів провідних закладів вищої освіти України.

Науковиця політехніки успішно пройшла міжнародне стажування на базі провідних американських освітніх закладів

У період з 8 по 27 березня 2024 року кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри загального мовознавства та іноземних мов Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Тетяна Король відвідала з освітнім візитом Сполучені Штати Америки.

У рамках організованого Regional English Language Office U.S. Embassy Ukraine та громадською організацією FHI360 міжнародного стажування «Ukraine Teacher Exchange Program for EFL Faculty members of Pedagogical Universities in Ukraine» науковиця Полтавської політехніки увійшла до переліку 20 викладачів провідних закладів вищої освіти з усіх куточків України, які отримали можливість успішно поглибити власні знання та вдосконалити фахові компетенції на базі провідних американських освітніх закладів.

Програма освітнього візиту передбачала відвідини Мічиганського державного університету (місто Іст Лансінг, США), одного з провідних університетів з підготовки вчителів англійської мови як викладачів іноземної мови, Громадського коледжу міста Лансінг, Центру розвитку для біженців міста Лансінг та Школи Українознавства у місті Детройті.

Викладачі різних закладів вищої освіти України взяли активну участь у серії майстер-класів з різних аспектів методики навчання англійської мови від професорів Мічиганського державного університету, долучилися до практичних занять з англійської мови в Громадському коледжі міста Лансінг та відвідали цілу низку культурно-мистецьких івентів.

У рамках успішного стажування науковиця Полтавської політехніки вдосконалила власні фахові компетентності, а набуті знання та навички неодмінно втілюватиме у подальшу науково-освітню та професійну діяльність.

«Висловлюємо щиру вдячність Regional English Language Office U.S. Embassy Ukraine, громадській організації FHI360 та Мічиганському державному університету за можливість професійного вдосконалення на міжнародному рівні, окрема подяка керівництву Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» за повсякчасну та всебічну підтримку наших ініціатив», - відзначила учасниця міжнародного стажування Тетяна Король.

Раніше науковиця політехніки провела майстер-клас для викладачів англійської мови, та розробила навчально-методичний посібник для викладачів іноземної мови.

Нещодавно науковиця політехніки взяла участь у воркшопах з відкритої науки в Нідерландах та Бельгії, науковиця політехніки стала учасницею воркшопу щодо управління інтернаціоналізацією та українсько-німецьким академічним співробітництвом на базі провідного європейського університету, науковиця політехніки стала фіналісткою програми «Відкритий Світ» від Конгресу США та поділилася очікуваннями від участі у проєкті, науковиця політехніки відвідала три наукових івенти у Празі, присвячених оцінюванню досліджень та дослідницьких грантів.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»