2021-09-28

Художник Микола Підгорний проведе творчу зустріч зі студентами

29 вересня о 14:00 у Центрі сучасного мистецтва Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбудеться зустріч Заслуженого художника України, члена Національної спілки художників України Миколи Підгорного зі студентами політехніки.

Художник Микола Підгорний проведе творчу зустріч зі студентами

У Центрі сучасного мистецтва Полтавської політехніки, Микола Підгорний, у рамках діючої виставки його робіт, поспілкується про мистецтво як професію, презентує професійні кейси та відповість на запитання аудиторії.

Живописець має неординарний підхід до розкриття власного внутрішнього світу, відображення самого себе як особливої моделі, філософськи осмислює людину на власному прикладі, фантазує і самоіронізує.

Запрошуються студенти усіх курсів як творчих спеціальностей, так і всі охочі, хто цікавиться мистецтвом, живописом, творчими хобі.

Виставка «Живопис» триватиме в Центрі сучасного мистецтва Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» упродовж місяця (до середини жовтня).

Нагадаємо, навесні відбулась творча зустріч студентів та викладачів гуманітарного факультету, зокрема кафедри образотворчого мистецтва, з американською художницею-керамісткою, викладачкою Hood College Наталією Кормелюк

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»