2018-02-15

Зустріч студентів ПолтНТУ з генеральним директором нафтогазового консультаційного центру «Ньюфолк» Андрієм Закревським

Під час робочого візиту до ПолтНТУ, відбулася зустріч генерального директора компанії «Ньюфолк» Андрія Закревського зі студентами університету.

Зустріч студентів ПолтНТУ з генеральним директором нафтогазового консультаційного центру «Ньюфолк» Андрієм Закревським

 

14 лютого у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка, за підтримки адміністрації університету, зокрема ректора Володимира Онищенка відбулася зустріч генерального директором нафтогазового консультаційного центру «Ньюфолк» Андрія Закревськогозі студентами навчально-наукового інституту нафти і газу та коледжу нафти і газу ПолтНТУ, під час якої була проведена відкрита лекція на тему: «Перспективи розвитку нафтогазової галузі».

 

Під час зустрічі Андрій Закревський розповів про історію видобутку нафти і газу на території України,  технологію і практику буріння та поділився власним досвідом успішного зростання у професійній діяльності. Також у режимі двостороннього діалогу, разом із учасниками лекції, обговорили перспективи подальшого розвитку нафтогазової галузі, та можливості працевлаштування на підприємствах країни.

 

Лекція викликала жвавий інтерес та численні запитання, на які слухачі отримали вичерпні відповіді.

-  Дуже цікавим було дізнатись більше про те, який вплив має нафта і газ на весь світ, а саме на економіка та екологію, навівши цікаву історію, яка стосується  нашого Галицького краю початків XX століття, крім того дуже вразила  історія славнозвісної свердловини Oil city., взагалі було надзвичайно корисним як спілкуваня, так і безпосередньо знайомство зі спеціалістом галузі, - відмітив президент студентської спілки нафтовиків та буровиків SPE ПолтНТУ Станіслав Демченко.

 

Наприкінці, ректор ПолтНТУ Володимир Онищенко, подякував генеральному директору нафтогазового комплексу «Ньюфолк» Андрію Закревському за вагомий вклад у підготовку кваліфікованих фахівців нафтогазової галузі, адже, нині надзвичайно актуальним є напрямок нафтогазовидобувної промисловості, яка забезпечує енергетичну безпеку України.

ІАЦ ПолтНТУ