2018-04-18

Збірна команда ПолтНТУ – переможці Фестивалю міського кубку КВН

Збірна команда ПолтНТУ виборола перемогу в традиційному Фестивалі міського кубку КВН.

Збірна команда ПолтНТУ – переможці Фестивалю міського кубку КВН

     У грі взяли участь 5 команд із вищих навчальних закладів міста Полтава, серед яких збірна Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка.

     Команди змагались у чотирьох конкурсних епізодах. Так, перший конкурсний епізод на тему «Моя Полтава», де команди мали нагоду презентувати свої гумористичні здібності. У другому конкурсному епізоді «Розминка», учасники відповідали на запитання від глядачів та від членів журі. Під час третього конкурсного епізоду, команди продемонстрували глядачам відеовізитки на тему «Моя Полтава на тебе схожа», після чого відбувся останній конкурсний етап «Домашнє завдання».

     Підтримати команди зібрались представники вишів, серед яких студентський колектив Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка разом із проректором з науково-педагогічної та виховної  роботи Анатолієм Мартиненком.

     У ході заходу присутніх вітав український співак, дворазовий номінант музичної премії «YUNA: 2017» в категорії «Відкриття року» та 2018 року в категорії «Найкращий виконавець».

     За одноголосним рішенням журі, переможцем Фестивалю міського кубку КВН стала збірна команда Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка. Крім того, кожна команда-учасниця отримала цінні подарунки та призи.

     Вітаємо збірну команду Полтавського національного технічного університету з яскравим виступом та впевненою перемогою!

ІАЦ ПолтНТУ