2017-12-11

Вітаємо із присвоєнням міської премії імені Миколи Ярошенка

Вітаємо із присвоєнням міської премії імені Миколи Ярошенка кандидата філологічних наук, доцента кафедри українознавства, культури та документознавства ПолтНТУ Людмилу Чередник.

Вітаємо із присвоєнням міської премії імені Миколи Ярошенка

     У Полтаві відбулось традиційне нагородження лауреатів премії імені Миколи Ярошенка. Цьогоріч, лауреатами премії імені Миколи Ярошенка, за високі творчі надбання, кращі здобутки, які утверджують гуманістичні й національні ідеали Батьківщини, духовні та культурні цінності українського народу, вагомий особистий внесок у розвиток національного культурного життя Полтави та Полтавщини були відзначені і представники ПолтНТУ.

     Так у номінації «Наукові праці та дослідження в галузі мистецтва» було визнано кандидата філологічних наук, доцента кафедри українознавства, культури та документознавства Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, автора численних статей присвячених театральному мистецтву, історії Полтавського драматичного театру імені М.В. Гоголя, що успішно поєднує основну діяльність з вивченням проблем театрознавства Людмилу Чередник.

     Від імені багатотисячного студентського та науково-педагогічного колективу  ПолтНТУ вітаємо та бажаємо ще більших подальших здобутків на науковій ниві.

ІАЦ ПолтНТУ