2018-04-05

Науково-педагогічні працівники ПолтНТУ взяли участь у роботі круглого столу «Якість, стандартизація та сертифікація»

В рамках Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація», відбулося засідання тематичного круглого столу з актуальних проблем стандартизації, сертифікації та якості. Серед учасників наукового заходу були і представники кафедри менеджменту і логістики ННІ ФЕМ ПолтНТУ – д.е.н., професор Микола Зось-Кіор і к.е.н., доцент Віта Ржепішевська.

Науково-педагогічні працівники ПолтНТУ взяли участь у роботі круглого столу «Якість, стандартизація та сертифікація»

     До роботи тематичного круглого столу «Якість, стандартизація, сертифікація» долучилися представники Міністерства освіти і науки України, Міністерства аграрної політики і продовольства України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі Україні, Національного органу стандартизації, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, ГС «Українська асоціація досконалості та якості», а також науково-педагогічні працівники низки провідних закладів вищої освіти України. Університет на цьому заході представляли д.е.н., професор Микола Зось-Кіор і к.е.н., доцент Віта Ржепішевська.

     У рамках круглого столу обговорювались питання конкурентоспроможності української економіки на основі якості, особливості діяльності Національного органу стандартизації UAS, вимоги сучасного бізнесу до компетенцій фахівців у сфері якості, стандартизації і сертифікації, значення акредитованої сертифікації персоналу в сфері систем менеджменту. Всі присутні активно висловлювали власні міркування з окресленої тематики та ділилися практичним досвідом у даній сфері.

За матеріалами кафедри

менеджменту і логістики