2018-04-05

Студенти ПолтНТУ серед переможців Української Олімпіади з менеджменту серед молоді

21-22 березня 2018 року в рамках Глобального проекту «Молодіжний творчий рух «Естафета якості» відбувся другий етап V Української олімпіади з менеджменту серед молоді.

Студенти ПолтНТУ серед переможців Української Олімпіади з менеджменту серед молоді

     Олімпіада складалася з двох турів. Перший із них (теоретичний) передбачав оцінку теоретичних знань студентів із таких навчальних дисциплін, як законодавча метрологія, управління якістю, міжнародна і регіональна стандартизація і сертифікація, аудит і сертифікація, а вже у другому турі (практичному), студенти змагалися за першість, вирішуючи практичні і конкурсні завдання у різних номінаціях.

     Рішенням журі студентка спеціальності «Менеджмент» ННІ ФЕМ ПолтНТУ Дарина Сталінська була нагороджена дипломом за активну участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація», а студентка Катерина Іщенко стала фіналістом V Української олімпіади з менеджменту серед молоді в рамках Глобального проекту «Молодіжний творчий рух «Естафета якості» і була нагороджена дипломом ІІІ ступеня у номінації «Система менеджменту якості».

     Нагадаємо, що це вже не перша перемога студентів спеціальності «Менеджмент» в Українській Олімпіаді з менеджменту серед молоді, що свідчить про високий рівень підготовки фахівців з менеджменту у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка. У 2016 році студентка Юлія Антонь була нагороджена дипломом ІІІ ступеня в номінації «Практики і  методи менеджменту». У 2017 році студентка Олена Кривенко отримала диплом І ступеня у номінації «Кращі практики та методи менеджменту», а студентка Катерина Іщенко – дипломом ІІ ступеня у цій же номінації. Згодом Катерина Іщенко здобула ще й перемогу у Гран-прі IV Міжнародної олімпіади з менеджменту серед молоді і була нагороджена дипломом І ступеня у номінації «Практики та методи менеджменту».

     Щиро вітаємо наших студентів! Успіхів Вам і подальших перемог!

За матеріалами кафедри

менеджменту і логістики