2018-03-21

Світла пам’ять Володимиру Івановичу Мирошниченку

19 березня 2018 року на 62-му році пішов з життя Володимир Іванович Мирошниченко - Заслужений працівник народної освіти України, кандидат педагогічних наук.

Світла пам’ять Володимиру Івановичу Мирошниченку

   Володимир Іванович Мирошниченко – видатний освітянин, який понад 40 років працював на благо розвитку освіти Полтавщини.

   Багатотисячний студентський та науково-педагогічний колектив університету завжди буде пам’ятати вклад Володимира Івановича, який працював директором навчально-наукового центру доуніверситетської підготовки Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, у розвиток освіти в університеті.

   За свою багаторічну плідну працю в освіті Володимир Іванович був нагороджений багатьма Почесними грамотами Міністерства освіти і науки України, Кабінету Міністрів України, Грамотою Верховної Ради України, законом «Відмінник освіти України», нагрудними знаками Міністерства освіти і науки України «Василь Сухомлинський», «За наукові досягнення», почесним знаком Профспілки працівників освіти і науки України «За соціальне партнерство», мав звання «Заслужений працівник народної освіти».

     Ми глибоко сумуємо та висловлюємо слова співчуття та підтримки рідним та близьким. Світла пам’ять про Володимира Івановича Мирошниченка завжди буде в наших серцях.

Науково-педагогічний та

студентський колектив університету