2017-12-20

Студентки ПолтНТУ вибороли призові місця на щорічному конкурсі краси «Красуня Полтави – 2017»

16 грудня в Полтавському обласному музично-драматичному театрі імені М.В. Гоголя відбувся 29-й щорічний міський конкурс краси «Красуня Полтави – 2017».

Студентки ПолтНТУ вибороли призові місця на щорічному конкурсі краси «Красуня Полтави – 2017»

     Цьогоріч конкурс проходив під девізом «Жінка і мистецтво». 14 красунь боролися за звання найкращої. Долучилися до міського конкурсу і студентки Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, а саме, студентки навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту Анастасія Черник, Дар’я Романько та Олена Бойко, адже саме представниці технічного вишу завжди вважаються фаворитками на подібного роду заходах.

     Конкурсна програма складалася із шести етапів. Конкурсантки постали у різноманітних образах – у білосніжних сукнях та босоніж, потім була черга виходу у чорних сукнях, закритих купальниках, а насамкінець красуні постали перед глядачами та журі конкурсу у вечірніх сукнях від спонсорів проекту.

     Приємною несподіванкою цьогорічного конкурсу стала більша кількість призових номінацій: одразу шість віце-красунь, серед яких і представниці ПолтНТУ. Окрім боротьби за головну корону, конкурсантки змагалися за титули в різних номінаціях.

     Тож за підсумками конкурсних епізодів звання «Міс шовкова коса» присудили Анастасії Черник, звання «Міс сучасність» та «Віце-красуня» отримала Олена Бойко, перемогу в номінації «Міс шляхетність» та титул «Віце-красуня» здобула Дар’я Романько.

 

     Бажаємо не зупинятися на досягнутому результаті, брати і надалі участь в подібних заходах, прагнути розвиватися і пізнавати все більше і з кожним разом дивувати усіх глядачів та журі своєю красою, талантами, здібностями та можливостями.

Анатолій Василенко

ІАЦ ПолтНТУ