2017-11-21

Студенти ПолтНТУ долучились до міського мистецького заходу

Представники ПолтНТУ долучились до міського мистецького заходу «Фабрика Талантів».

Студенти ПолтНТУ долучились до міського мистецького заходу

     Студенти та науково-педагогічні працівники гуманітарного факультету Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка долучились до яскравого мистецького заходу Гранд-концерт «Фабрика талантів», який традиційно проходив у ПД «Листопад».

     За активної підтримки Профкому студентів ПолтНТУ  представники університету мали можливість  переглянути яскраві концертні номери юних та молодих талантів – переможців Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів, хореографічних колективів із Львова, Харкова, Києва, Дніпра, Чернігова та Полтави.

     Крім того, у концертній програмі взяли участь відомі артисти естради, які запалили глядацький зал ПД «Листопад» яскравими та дратвовими номерами.

     Режисером проекту є відомий народний артист України Герман Юрченко, який вже багато років об’єднує на полтавській сцені юних та досвідчених талантів зі всіх куточків України.

     Подібні заходи мають на меті популяризацію любові до мистецтва серед молоді, тому представники ПолтНТУ із задоволенням долучаються до подібних міських проектів.

 Рена Дарсанія,

 ІАЦ ПолтНТУ