2018-06-14

У ПолтНТУ відбувся фінал турніру на кубок ректора

Пройшли фінальні ігри традиційного турніру з міні-футболу на кубок ректора, професора Володимира Онищенка, сезону 2017-2018 року серед збірних команд студентів та викладачів факультетів, структурних підрозділів, Полтавських технікумів та коледжів, професійно-технічних училищ і ДЮСШ.

У ПолтНТУ відбувся фінал турніру на кубок ректора

      Протягом місяця більше двохсот кращих студентів-спортсменів, які є членами Спортивної студентської спілки у Полтавській області, проявляли свою майстерність на сучасних спортивних майданчиках університету.

   У фінальний день змагань за третє місце змагались команди Полтавського кооперативного технікуму та Полтавського коледжу нафти і газу ПолтНТУ. Вольову перемогу з рахунком 6:1 та почесне третє місце виборола команда Полтавського коледжу нафти і газу ПолтНТУ.

   У матчі за перемогу у турнірі зіграли команди навчально-наукового інституту інформаційних технологій і механотроніки та навчально-наукового інституту нафти і газу Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка.

    Переможцем цього сезону стала команда ННІ нафти і газу, які перемогли із рахунком 5:2.

  Привітав переможцівучасників та вболівальників голова Спортивної студентської спілки у Полтавській області, ректор університету, професор Володимир Онищенко, який у своєму виступі відмітив, що фінальна боротьба пройшла на високому рівні. Обидві команди-учасниці були достойними перемоги, а вболівальники отримали заряд позитиву та гарного настрою. Також до урочистих привітань долучилися голова профспілкового комітету студентів та аспірантів ПолтНТУ Олександр Дроботя та президент студентського парламенту ПолтНТУ Марина Корнієнко.

     Подібні заходи у ПолтНТУ проводяться постійно, адже студенти вишу є представниками Полтавського відділення спортивної студентської спілки. Тож, спорт та здоровий спосіб життя – це невід’ємна частина діяльності університету.

     Цьогорічний футбольний сезон завершився, проте вже у вересні стартує новий чемпіонат, тож очікуйте та слідкуйте за новинами на офіційному сайті ПолтНТУ.

          Вітаємо переможців, учасників та бажаємо ще більших здобутків на українських та міжнародних спортивних аренах.

ІАЦ ПолтНТУ