2018-02-22

Представники ПолтНТУ взяли участь у семінару МОН України

Делегація ПолтНТУ, на чолі з ректором університету, професором Володимиром Онищенко взяла участь у семінарі з реалізації механізму енергосервісу.

Представники ПолтНТУ взяли участь у семінару МОН України

 

16 лютого у місті Києві представники Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка взяли участь у семінарі організованому та проведеному Міністерством освіти й науки України у партнерстві з Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України. Під час заходу було обговорено низку актуальних питань, щодо реалізації механізму енергосервісу.

 

До складу делегації увійшли провідні науковці ПолтНТУ з питань енергоменеджменту: проректор з економічних питань, к.е.н., доцент Олена Філонич, завідувач кафедри, д.т.н., професор Олександр Семко та керівник групи з енергоефективності, професор Анатолій Колієнко та ректор ПолтНТУ, професор Володимир Онищенко.

 

Під час семінару представники ПолтНТУ, зокрема ректор університету, професор Володимир Онищенко зустрілись  із заступником Міністра освіти і науки України Романом Гребою, у рамках зустрічі обговорили хід реалізації проекту «Вища освіта. Енергоефективність та сталий розвиток», яким передбачено здійснення заходів з енергоефективності у будівлях університету.

Рена Дарсанія,

 ІАЦ ПолтНТУ