2018-02-15

ПолтНТУ традиційно долучився до щорічної виставки «Нафта. Газ. Сервіс»

ПолтНТУ представив власні розробки на XV спеціалізованій виставці нафтогазової промисловості «Нафта. Газ. Сервіс – 2018».

ПолтНТУ традиційно долучився до щорічної виставки «Нафта. Газ. Сервіс»

 

14 лютого 2018 року у виставковій залі Полтавського міського будинку культури відбулося урочисте відкриття XIV спеціалізованої виставки нафтогазової промисловості «Нафта. Газ. Сервіс – 2018».

 

На виставці було представлено більше 40 провідних підприємств України у сфері видобування нафти і газу та надання супутніх сервісних послуг, серед яких компанії Нафтогазовий консультаційний центр «Ньюфолк», ТОВ «Геосинтез інженірінг», НТП «Бурова техніка», ПАТ «Конотопський арматурний завод», ПАТ «Укргазвидобування», ПАТ «Газінвестпроект», Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка, який є провідним вишем із підготовки фахівців для нафтогазової галузі Полтавщини та багато інших компаній даної галузі. На експозиції університету було презентовано новітні розробки, технології, проекти та якісні освітні послуги у сфері підготовки фахівців для нафтогазової галузі.

Традиційно до заходу долучились представники найбільших нафтогазовидобувних компаній України, серед яких директор ТОВ «НТП «Бурова техніка», член наглядової ради ПолтНТУ Віталій Вітрик, директор газопромислового управління «Полтавагазвидобування», член наглядової ради ПолтНТУ  Олександр Кобеза, директор ТОВ «Геосінтез інженірінг» Іван Полетучий та багато інших представників галузі, які здійснюють співпрацю та є постійними партнерами Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка.

 

 

Серед почесних гостей був присутній і заступник міністра енергетики та вугільної промисловості України Владислав Рамазанов.

 

Маючи у своїй структурі  Навчально-науковий інститут нафти і газу  та Полтавський коледж нафти і газу, університет готує висококваліфікованих фахівців, які активно розвивають наукову діяльність, як результат, створюються наукові розробки, нові технології готові до впровадження.

 

Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка є постійним учасником міжнародних професійних та освітніх виставок. Участь у спеціалізованих виставках дає можливість ознайомитися із результатами діяльності та стратегіями розвитку провідних нафтогазових компаній, науковими і освітніми досягненнями, саме вивчення та використання такого досвіду сприяє розвитку нафтогазового комплексу та зміцненню енергетичної безпеки держави!

Рена Дарсанія,
ІАЦ ПолтНТУ