2016-08-22

ПолтНТУ приєднався до національного проекту “Місто професій”

ПолтНТУ приєднався міського проекту «Місто професій», де діти віком від 2 до 18 років мали можливість спробувати себе у ролі працівників різних професій.

ПолтНТУ приєднався до національного проекту “Місто професій”

Полтава вдало вхопила естафету національного проекту та стала 20-тим пунктом, де відбувся масштабний проект «Місто професій». Загалом участь у заходах візьме понад 25 міст України.

Активну участь у міському заході взяли представники більше ніж тридцяти різноманітних організацій та компаній Полтавщини. Серед них були і представники Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка.

Співробітники ПолтНТУ влаштували для всіх бажаючи різноманітні майстер-класи з професій, яких навчають у провідному виші Полтавщини. Суть даного проекту – дати можливість дітям зрозуміти, що таке модель суспільства та визначитись у своєму професіональному орієнтуванні. Так як проект проходив у ігровій формі до заходу долучилась величезна кількість учасників.

На вході діти отримували паспорт «Громадянина України» для того, щоб влаштуватися на роботу. Попрацювавши, їм видавалась заробітна плата, на яку у найближчих магазинах вони мали можливість придбати солодощі або отримати подарунки.

 

 

Рена Дарсанія,

ІАЦ ПолтНТУ