2018-06-30

Візит делегації ПолтНТУ до компанії «Weatherford Ukraine»

26 червня відбувся візит ректора Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, професора Володимира Онищенка, першого проректора Богдана Коробка, директора коледжу нафти і газу ПолтНТУ Любов Шумської, доцента кафедри видобування нафти і газу та геотехніки Олександра Петраша та президента студентського відділення SPE ПолтНТУ Станіслава Демченко до провідної нафтогазової компанії «Weatherford Ukraine».

Візит делегації ПолтНТУ до компанії «Weatherford Ukraine»

    «Weatherford Ukraine» є частиною групи «Weatherford International» –  однієї з  найбільших нафтосервісних компаній світу. Компанія спеціалізується на виробництві і постачанні нафтогазовидобувного обладнання та наданні сервісних послуг нафтогазовим підприємствам більш ніж в 100 країнах світу. Мережа представництв «Weatherford International» нараховує понад 60 000 співробітників.

    Під час візиту відбулося цікаве і змістовне спілкування з директором компанії «Weatherford Ukraine» Наталією Рудевич, HR-менеджерами «Weatherford International» та провідними фахівцями компанії. Партнерство університету з провідними нафтогазовими компаніями, до яких беззаперечно належить і «Weatherford», дозволяє максимально наблизити рівень підготовки фахівців до вимог роботодавців, допомагає студентам оволодіти сучасними знаннями і передовими технологіями. Були окреслені різновекторні напрями співпраці з «Weatherford Ukraine»: це і можливість проходження практик студентами, стажування викладачів, запровадження спільної підготовки за дуальною системою освіти, участь фахівців компанії у вдосконаленні освітніх програм, участь студентів коледжу і університету у різноманітних програмах  «Weatherford», зокрема «NextGen».

     Відбулася екскурсія в цех з підготовки сервісного обладнання для буріння свердловин, під час якої учасники візиту побачили високі стандарти компанії, в тому числі щодо техніки безпеки та охорони праці, а також ознайомились з сучасним технологічним обладнанням.

     Особливо приємно було зустріти під час екскурсії випускників Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка та Полтавського коледжу нафти і газу ПолтНТУ, адже чимало працівників компанії «Weatherford Ukraine» – це саме наші випускники, що краще будь-яких слів свідчить про високу якість профільної нафтогазової освіти у ПолтНТУ!

ІАЦ ПолтНТУ