2018-02-27

Команда ПолтНТУ «МДА» стала переможцем Першої Полтавської ліги КВН

Одразу дві команди гумористів ПолтНТУ взяли участь у Фіналі Першої Полтаської ліги КВН, одна з яких стала володарем суперкубку.

Команда ПолтНТУ «МДА» стала переможцем Першої Полтавської ліги КВН

 

Фінал Першої Полтавської ліги КВН став дуже несподіваним, адже одразу дві команди Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка змагались за звання кращої команди сезону.

Протягом гри три найсильніші команди змагалися за суперкубок Першої Полтавської ліги КВН цього сезону. Так за головний приз боролися дві полтавські команди «МДА - Полтава»  і «Sad Boys», які є представниками Школи гумору ПолтНТУ та сумська команда «Бєлібєрда».

  

На учасників чекали чотири конкурсних епізоди, серед яких традиційна «Візитівка», «Відео батл», «Розминка з залом» та «Домашнє завдання». Одразу по закінченню кожного епізоду команд оцінювали члени журі, після чого було підведення підсумків. Так, переможцями цього сезону стали учасники команди «МДА», з чим їх і вітаємо.

 

Переможці суперкубку Першої Полтавської ліги КВН  отримали головний приз - сертифікат на суму десять тисяч гривень. Вітаємо усіх учасників та переможців, успіхів та реалізації усіх планів у життя та творчого натхнення.

Рена Дарсанія,

 ІАЦ ПолтНТУ